Astrid aan het woord

Wat zijn we blij met gastouderopvang de Droomboom! Het is echt een tweede thuis voor ons dochtertje. Vanessa is zo lief ...voor de kindjes en geeft ieder kindje (én ouder(s)) het gevoel bijzonder te zijn. Spelen bij de Droomboom is altijd dikke pret: buitenspelen, boekjes lezen, leuke uitstapjes maken, woordjes leren, liedjes zingen.. Perfecte combinatie van kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht voor je kindje en toch ook gezellig met andere kindjes spelen, leren delen, op je beurt wachten etc. Vanessa volgt wensen van ouders op, denkt mee met 'problemen' (en is daar heel goed in) en heeft alles over voor haar opvangkindjes! We zijn super blij met gastouderopvang De Droomboom!


Ouders van E aan het woord

Ons zoontje (15 maanden) gaat nu bijna een jaar met heel veel plezier naar gastouderopvang de Droomboom.Wij zijn ontzettend blij met deze plek! Toen wij op zoek waren naar een manier van opvang hadden wij niet gedacht dat het zo goed zou uitpakken en wij hem zo makkelijk en vol vertrouwen ergens kunnen achterlaten. Vanessa doet haar werk met grote zorgvuldigheid, creativiteit en passie voor haar vak. Zij heeft veel aandacht voor het individuele kind en let erop dat elk kind op zijn of haar niveau gestimuleerd wordt. Erg fijn vinden wij ook dat Vanessa zeer flexibel is ingesteld en ons altijd uit de brand wil helpen als wij een keer extra opvang nodig hebben.


Ouders van Nora aan het woord

Vanaf de kennismaking was er een klik met Jan en Vanessa. De kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer sprak ons meteen aan. Onze dochter Nora is inmiddels twee jaar en gaat 2 dagen per week naar De Droomboom. Elke keer gaat ze weer met ontzettend veel plezier naar Vanessa en haar gezin. Er wordt ontzettend veel ondernomen met de kinderen, en ieder kind krijgt de aandacht die het verdiend. Door het werken met thema's leren de kinderen ontzettend veel, en regelmatig komt Nora weer met een mooi knutselwerkje thuis. Het gastouder zijn zit Vanessa in de genen, het is heel mooi om te zien hoe dol alle kinderen met haar zijn. Daarnaast is Vanessa ontzettend flexibel en is in onderling overleg veel flexibiliteit mogelijk. Wij en vooral Nora , zijn blij met zo'n geweldige gastouder!