Ons huis

Voor ons huis is een groenstrook waar binnenkort speelvoorzieningen komen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. Onze woning is omgeven door een ruime, afgesloten tuin, die volledig is aangepast op kinderen. In de tuin staan verschillende speelmaterialen, waaronder een wipwap, een glijbaan, een zandbak en een houten speelhuisje.

Het huis beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers, waar de opvangkindjes rustig in aparte kamers kunnen slapen. Voor ieder kindje is altijd een eigen schoon bedje beschikbaar.


Omgeving

Gastouderopvang de Droomboom is gevestigd in de veelzijdige en kindvriendelijke wijk . In de wijk zijn volop speeltuinen en speelveldjes voor kinderen aanwezig.  Een bezoekje aan de bibliotheek, de winkel of eendjes te voeren behoort ook tot de mogelijkheden. Ons huis is dus de ideale uitvalsbasis om lekker buiten te spelen en leuke (en leerzame) uitstapjes te maken. Afhankelijk van het aantal kinderen gaan we er met de buggy, de bolderkar of de bakfiets op uit.